| Български | English

Спорт и 

фитнес

начало | Услуги | Спорт и фитнес
Балморал СПА енд Резиденс е разположен само на 250 м от кабинковия лифт, с който ще достингните една от най-добрите ски писти в Европа.

Балморал СПА енд Резиденс се намира и на няколко минути от оформеното от Иан Ууснам голф игрище с 18 дупки, като по този начин комплексът предоставя отлични условия за спорт след приключване на ски сезона. Други две голф игрища се намират на по-малко от 15 минути от Балморал СПА енд Резиденс. Да играеш голф в Банско, точно в подножието на вземащи дъха склонове на Пирин е незабравимо преживяване.

Балморал СПА енд Резиденс разполага и с модерен фитнес център предлагащ голямо разнообразие от силови и аеро тренировки. СПА центърът към комплекса предлага разнообазни процедури в реласкираща луксозна обстановка.

Балморал СПА енд Резиденс е отлична отправна точка за планински туризъм и разходки в Национален парк Пирин, както и екскурзии до известните Рилски и Роженски манастири.

През лятото посетителите на комплеска могат да наслаждават на конна езда, планинско колоездене, риболов, рафтинг, катерене и много други дейности.

Независимо от сезона, вашите физически активности никога няма да бъдат препятсвани от времето - ако навън времето не е благоприятно, Балморал СПА енд Резиденс винаги има чудесна замяна и възможности за забавления и почивка.